Házirend

Házirend

Kedves Szülők és gyerekek!

A játszóházba való belépéssel a házirend életbe lép. A hozzánk látogató felnőttek és gyerekek a belépőjegy megváltásával tudomásul veszik a jelen házirend valamennyi rendelkezését és kötelezettséget vállalnak annak maradéktalan betartására!

Ki lehet a vendégünk?

A játszóház szolgáltatásait minden gyerek csak szülői felelősségre veheti igénybe!

A játszóházban a gyerekek csak szülői (kísérői) felügyelettel tartózkodhatnak!

A játék megkezdése előtt kötelező a regisztráció. A gyermeket kísérő nagykorú személy a regisztrációval egyben nyilatkozik és felelősséget vállal, hogy a felügyeletére bízott gyermek egészséges, fertőző betegsége nincsen! Kérjük, belépés előtt győződjön meg arról, hogy gyermeke egészséges és közösségbe vihető!

Kérjük, hogy a játszóházba beteg vagy éppen még betegségből lábadozó gyereket – a többiek egészségének védelmében – ne hozzanak!

A játszóházba gyógyszert, szemcseppet, krémet, kenőcsöt behozni nem szabad!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben a játszóházi munkatársunk annak valószínűségét észleli, hogy bármely gyerek beteg, lázas vagy balesetet szenvedett, a szülőt azonnal figyelmeztetjük, és egyben megkérjük, hogy kérjen orvosi segítséget.

Felelősségvállalás

A játszóházban csak és kizárólagosan a kísérő személy / szülő felel a gyermek testi épségéért.

A játékokat minden esetben a gyermek csak a szülő megítélése alapján, annak felelősségére használhatja. A játszóházban történt személy sérülés esetén a játszóház kifejezetten kizárja a felelősséget.

Belépőjegyek

A játszóház használatát, a belépőjegyek megváltásával kezdhetik meg, melyet a pénztárnál elhelyezett árjegyzék alapján fizetnek meg. 16 éves korig gyermekjegy váltása kötelező!

A belépőjegy másra át nem ruházható. A kedvezményre jogosító kuponokat, egyéb igazolásokat a jegyváltás előtt áll módunkban elfogadni.

Öltözet a játszóházban

A játszóházban utcai cipőben tartózkodni nem szabad sem gyereknek, sem felnőtteknek!

Zokniban lehet játszani.

Nyakláncot, egyéb sérülést okozható ékszert a szülőknek le kell venniük a gyermekeikről a játék megkezdése előtt! Kérjük kényelmes, mozgást elősegítő, napi hőmérsékletnek megfelelő öltözéket adjanak gyermekeikre! Kislányoknál a hosszú hajat kérjük összefogni a kényelmesebb játék érdekében!

Játékok használata

A játékokat, berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen, a játszóházban kifüggesztett szabályok feliratai alapján használják! Az esetleges meghibásodásokat kérjük azonnal jelezzék!

A csúszdákat kizárólag ülve szabad használni, azokról leugrani, visszafelé mászni balesetveszélyes és tilos! A játékokra bármilyen tárgyat felvinni tilos! A golyós medencében a labdák alá befeküdni nem szabad!

A trambulinpályán, egy ugrófelületen csak egy játékos tartózkodhat.

A golyós medencében a kislabdákkal csak a hálón belül szabad játszani.

A szivacslabda lövő légágyúkat rövid ideig kell nyomva tartani.

A babarészen lévő tárgyakat, játékokat ne vigyék a játszóház más területére.

A gumiköteles trambulinok és játékgépek használata külön díjas. A gumiköteles ugrálót csak személyzeti felügyelettel használhatják.

A szabályok be nem tartása, valamint az elfogadhatatlan magatartás /durvaság, verekedés, veszekedés, veszélyeztetés/ a játszóházból való elküldést, kitiltást vonhatja maga után a belépőjegy visszatérítésének hiányában. A felszólításra a játszóház dolgozója az illetékes.

Aki a játszóház berendezésében kárt okoz köteles azt megtéríteni!

Szekrények használata

A szekrényekben csak a személyes szükségletet biztosító szokványos használati tárgyak és ruhadarabok helyezhetők el. Az öltözőszekrényekben elhelyezett értékes tárgyakért, szemüvegekért, ruhákért és egyéb bármely vagyontárgyért a játszóház semmilyen felelősséget nem vállal, így a szekrények esetleges feltöréséből keletkező károkért sem.

Behozható tárgyak

A játszóház területére kizárólag pénz/irattárca, mobiltelefon hozható be. Egyéb csomagot, saját tulajdonú játékot, szúró-vágó és üvegtárgyakat a zárható szekrényben kell hagyni. Az őrzés nélkül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

A játszóházba bevitt magán tárgyakban keletkezet kár és hiány esetén a játszóház a felelősségét teljes mértékben kizárja. Babakocsit a játéktérbe betolni nem lehet.

Étkezés a játszóházban

Higiéniai okokból és egyéb különböző fertőzések elkerülése érdekében a játszóházba ételt, italt, rágógumit, stb. behozni tilos. A játszóház területén alkoholt fogyasztani és dohányozni tilos! A játszóházi büfében megvásárolt termékek, az arra kijelölt helyen fogyaszthatóak el.

Fotók, videók készítése

A gyermekek védelme érdekében a játszóház teljes felülete – a mellékhelyiségek kivételével – térfigyelő kamerával védett. Továbbá az üzemeltető tájékoztatja önt, hogy jogos érdeke alapján, promóciós célból az érintett személyek egyéniségének, személyiségének kiemelése nélkül a játszóházban csoportos fotókat, pásztázó videófelvételeket készíthet, melyeket ilyen célból a játszóház internetes hozzáférésén, a facebookon, weboldalon vagy molinón és szórólapon megjelenhetnek, az érintettek előzetes hozzájárulása nélkül. Az ezzel kapcsolatos anyagi követeléseket a játszóház kizárja.

Tisztaság és rend

A játszóházban a tisztaság és rend megtartása közös érdekünk és feladatunk. Kérjük a kísérőket/szülőket figyelmeztessék erre gyermekeiket is! Kérjük a hulladékokat az erre kihelyezett tárolókba tegyék!

Kérjük a mellékhelyiségekben is ügyeljenek a tisztaságra!

A játszóház területén rágógumizás és dohányzás tilos.

A játszóház használata során felmerülő probléma esetén kérem, jelezzék kollégánknak, hogy azt mielőbb elháríthassuk! Elsősegélydoboz a recepción található.

Ez a házirend azt a célt szolgálja, hogy minden gyerek és kísérője az itt eltöltött időt kellemesen és biztonságosan töltse. Mint minden szabály, a házirend is akkor ér valamit, ha azt betartják. Ennek elkészítésekor arra törekedtünk, hogy a játék szabadságát és örömét ne korlátozzuk, azonban nekünk szolgáltatónak is kellő biztonságot nyújtson.

Mindezek ismeretében kívánunk Önöknek és gyermekeiknek felhőtlen, boldog kikapcsolódást játszóházunkban!

 

NAGYkaLAND Játszóház csapata